Open Huis bij KunstCreatief in De Baerne

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen zaterdag konden geïnteresseerden kennis maken met KunstCreatief Barendrecht. In de ateliers in De Baerne werden demonstraties en exposities gegeven van de verschillende cursussen.

De stichting heeft inmiddels 140 cursisten en gaat binnenkort van start met nieuwe cursussen, ook in de Carnisse Haven in Carnisselande. In de centrale hal van de Baerne werden kunstwerken van cursisten tentoon gesteld.

Aanbod

KunstCreatief heeft voor jong en oud een ruim aanbod van beeldende cursussen. Voor de allerkleinsten is er peuterkunst. Kinderen en jongeren kunnen kiezen uit teken- en schilderlessen en strip & games tekenen. Het aanbod voor volwassenen bestaat uit Paverpol ,diverse teken- en schildercursussen, boetseren, keramiek, fotografie basis, vervolg en gevorderd, kunstbeschouwing, mode atelier, edelsmeden, boekbinden, porselein.

De nieuwe beeldende cursussen zullen bij voldoende deelname in de week van maandag 22 januari 2018 starten. Kijk op de site kunstcreatief.nl voor meer informatie en geef je op!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »