Sportforlife middag bij Aad van Loon Sport haalt € 8.683 op voor Villa Joep

BARENDRECHT – [Foto’s] De Sportforlife middag bij Aad van Loon sport heeft in totaal € 8.683,70 opgehaald voor Villa Joep. De organisatie kijkt zeer voldaan terug op de middag, ook door de enthousiaste reacties van de meer dan 60 deelnemers aan de Spinningmarathon, de Cardio Calorie Challenge of de Obstacle run.

Remon van Loon kijkt met zijn medewerkers terug op een zeer geslaagde middag met een fantastisch bedrag. Het geldbedrag voor het goede doel werd ingezameld met een spinningmarathon, een obstacle run en een Cardio Challenge:

ZNP verpakkingen Spinningmarathon

Om 14.00 uur waren de spinners ware superhelden in het eerste uur. Met begeleidende videobeelden werd een superprestatie geleverd. Een aantal super sportievelingen bleven het tweede en derde uur zitten om door te fietsen. Sommigen gingen verder met een andere activiteit om daar hun superkrachten te tonen.

Obstacle run

Na een warming-up voor de ingang van het fitnesscentrum werd gestart in 3 verschillende groepen. Dit om filevorming bij de obstakels te voorkomen. Na een korte run moest bij de fietscrossbaan onder en over hekjes gesprongen worden en werd het fietscrossparcours lopend afgelegd. Vervolgens moest een brug genomen worden, zonder over de brug te lopen. Daarna gingen de lopers het station op, maar niet via de trap. Op het station werd gesprint tegen Dafne Schippers, waarna het calisthenics park afgewerkt werd. Na het lopen door autobanden, over balken en het kruipen onder een net door, werd de terugweg genomen. Enkele fanatiekelingen hebben het rondje twee keer afgelegd of de obstacle run gecombineerd met één van de andere activiteiten.

Life Fitness Cardio Calorie Challenge

In het fitnesscentrum werden tegelijkertijd de calorieën van hamburgers en happy meals verbrand op de nieuwste cardio fitnesstoestellen van Life Fitness. Op de fiets, crosstrainer, loopband, roeier en traploper werden de calorieën bij elkaar opgeteld tot het totaal bereikt was. Ieder op zijn eigen manier en tempo. De deelnemers denken volgende keer twee keer voordat ze een bestelling plaatsen, nu ze weten hoe lang ze ervoor moeten sporten.

Tijdens al deze activiteiten konden bezoekers genieten van een wijnproeverij van biologische wijnen en van koekjes en taarten.

Bedrag

Om 17.15 uur werd het totaalbedrag bekend gemaakt. Dit was opgehaald door alle deelnemers, maar ook door leden die juist hadden betaald om niet mee te hoeven doen. Daarnaast heeft de verkoop van wijn op deze middag en koekjes en sjaals in de aanloop naar deze dag ook geld opgebracht. Mede dankzij de grote bedragen die via de speciale donatiewebsites zijn overgemaakt, kon een fantastisch bedrag van € 8.683,70 geschreven worden op de cheque voor stichting Villa Joep.

Artikelfoto door: Hester den Hoed (meer foto’s)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Video: Aad van Loon Sport, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »