2 april: Improvisatietheatervoorstelling voor kinderen in De Baerne (De Buurtjes)

BARENDRECHT – Op zondagmiddag 2 april speelt Improvisatietheatergroep De Buurtjes, in samenwerking met CultuurLocaal, een voorstelling voor kinderen in het theater van De Baerne, Buitenlandse Baan 1 in Barendrecht.

De zaal gaat open om 14:00 en om 14:30 start de voorstelling, die tot 15:30 duurt. Na afloop is er voor elk kind gratis limonade en wat lekkers. De voorstelling is leuk voor kinderen van 4 tot 10 jaar en hun ouders. Kaartjes kosten € 5,00 per persoon en kunnen gereserveerd worden via info@cultuurlocaal.nl

De Buurtjes

De Buurtjes zijn samengesteld uit een aantal spelers van de theatersportvereniging De Buren Van Marlies. Zij maken al meer dan vijf jaar voorstellingen voor volwassenen vanuit improvisatie. Sinds 2014 maken ze ook kindervoorstellingen, waarbij de kinderen in het publiek een interactieve rol krijgen. Tessa Vugts, bekend als Tante T en De Speelfabriek, maakt onderdeel uit van deze groep.

Tijdens de voorstelling worden alle scenes geïmproviseerd, waarbij de kinderen in het publiek ideeën aan de acteurs mogen geven. En als ze het leuk vinden, mogen ze zelfs op het toneel komen om mee te spelen! Of het een gevaarlijke draak in een spannend sprookje wordt, of de kinderen gekke bekken naar een deftige koning of hun wensen uit zien komen op het podium; niets ligt vooraf vast, alles is mogelijk.

Foto: De BuurtjesBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »