Muziek Centraal in Het Kruispunt, kinderen spelen voorstelling 'De Vuilnisboot'

BARENDRECHT – [Foto’s] Gistermiddag (Zaterdag 25 maart 2017) en avond stond ‘Muziek Centraal’ in Het Kruispunt. Tijdens het jaarlijkse muzikale evenement van de Harmonievereniging werden optredens gegeven in de hal en de grote zaal. Publiek kon gedurende de dag gratis en naar eigen smaak de optredens bezoeken.

Voor de kinderen stonden er vele muziekinstrumenten uitgestald om uit te proberen, hier werd de hele dag veel gebruik van gemaakt.

Optredens

In de middag traden alle jeugdleden gezamenlijk op met de muzikale theatervoorstelling ‘De Vuilnisboot’. Voorafgaand aan deze voorstelling verzorgde burgemeester van Belzen de opening. Het verhaal van de voorstelling bevatte niet alleen veel muziek, maar had ook een leerzaam aspect over het opruimen van (zwerf)afval.

Verspreid over de dag traden ook het Harmonieorkest, de Junior Slagwerkgroep, het Aspirantenorkest, het Beginnersorkest, het Dagorkest, het Jongerenorkest B’tween en het Meezingkoor op in het Kruispunt. De dag werd afgesloten in de hal van Het Kruispunt met een optreden van de Big Band Barendrecht. Vlak daarvoor speelde Adrumaline het laatste optreden van de dag in de grote zaal.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »