Muziek Centraal 2015, Harmonievereniging Barendrecht

BARENDRECHT – Zaterdag 25 maart staat Theater Het Kruispunt bol van de muziek. Harmonievereniging Barendrecht houdt die dag haar jaarlijkse muziekfestival, 16 van de 22 afdelingen zullen op deze dag van zich laten horen.

Iedereen is welkom en de deur staat van 14.00 tot 22.00 uur voor u open. U mag in en uitlopen zoveel en zo vaak u wilt, want de toegang van Het Kruispunt is de hele dag helemaal gratis.

Muziek Centraal

Het belooft dit jaar een extra groot spektakel te worden dat u niet mag missen met o.a. een groot muziektheaterstuk “De vuilnisboot” door alle jeugdleden.. Er wordt afwisselend op het podium van de grote zaal en op het trappodium in de hal continu muziek gemaakt, maar daar blijft het niet bij. Er is voor alle jeugd van Barendrecht een muzikale quiz waarbij je door deelname een gratis proefles op een instrument naar keuze kan winnen en tal van andere activiteiten waaronder het uitproberen van instrumenten.

Voor het bestrijden van de kosten is er een grote verloting. Waarbij je bij de koop van 5 loten voor €5,00 gegarandeerd altijd prijs hebt.

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. U hoeft de hele middag en avond Het Kruispunt niet meer uit, want er zijn allerlei lekkere hapjes en drankjes te koop bij Spruit, de cateraar van het theater.

Schrijf dus deze datum vast in uw agenda. De komende tijd zal er af en toe een tipje van de sluier worden opgelicht over wat u allemaal kunt verwachten op 25 maart. Kijk voor informatie over de vereniging op harmoniebarendrecht.nl.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »