Zuidpolderdag winnaars ontvangen prijzen in zonovergoten Zuidpolder

BARENDRECHT – [Foto’s] De prijswinnaars van de natuurquiz en inschattingsvragen tijdens de Zuidpolderdag hebben vanmiddag (Donderdag 25 augustus 2016) hun prijs in ontvangst mogen nemen. De winnaars kregen uit handen van Carola Winter (Kibeo) en Lyan Leeuwenburg (Theehuys Polderzicht) hun prijzen uitgereikt.

De uitreiking vond plaats bij het in aanbouw zijnde Theehuys Polderzicht in een zonovergoten Zuidpolder. Hier ontvingen de kinderen en hun ouders nog iets lekkers te eten en te drinken.

Prijzen

Noelle Meijer mocht de ‘sjeck’ voor de hoofdprijs in ontvangst nemen: een overnachting in de Zuidpolder in een cottage bij de Oude Maas. Aryani Sodihardjo en Nikki Verdonk hadden respectievelijk een picknickmand en struin-tuin pakket gewonnen. Een Ravottuh pakket was er voor Keano Verschoor en Lara Goes. Lara zal haar prijs later ontvangen, zij kon niet aanwezig zijn bij de uitreiking.

Zuidpolderdag

Namens de organisatie van de Zuidpolderdag was Wouter van der Pas (KijkOpWelzijn) aanwezig. Alle samenwerkende partijen hopen volgend jaar weer een vierde editie van de Zuidpolderdag neer te kunnen gaan zetten.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »