BARENDRECHT – In de afgelopen maanden heeft Cultissima na een succesvolle implementatie op bedrijventerrein Achterzeedijk bepaald hoe groot de interesse is voor collectieve aanleg van glasvezel is op de bedrijventerreinen Bijdorp, Vaanparken 1-4 en Middelweg.  Op grond van deze concrete belangstelling wordt er een bijeenkomst georganiseerd waarin de mogelijke diensten en werkwijze wordt toegelicht.

Tijdens de bijeenkomst wordt duidelijk welke mogelijkheden glasvezel de ondernemers biedt en zal er worden ingezoomd op het “open” netwerkmodel van Brightfiber. Wij zullen de kosten toelichten en laten u zien dat glasvezel  vaak minder kost dan u verwacht. U wordt natuurlijk ook ruimschoots in de gelegenheid gesteld om vragen te stellen.

Informatiebijeenkomst

Als u denkt dat glasvezel te duur of ingewikkeld is of heeft u al een glasvezel of een andere breedbandverbinding, laat u dan op deze bijeenkomst informeren over de voordelen van glasvezel. U bent van harte welkom op de informatie bijeenkomst op 24 september a.s. om 17.00 uur. in het van der Valk Hotel aan de Krommeweg 1 te Ridderkerk. Aanmelden kan via info@cultissima.com.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Barendrecht« | »