Kunstmarkt op Binnenhof en in gemeentehuis Barendrecht

BARENDRECHT – Op zaterdag 13 juni zal de 30ste editie van de Barendrechtse Kunstmarkt worden georganiseerd. In de afgelopen jaren is de Barendrechtse Kunstmarkt uitgegroeid tot een evenement dat zowel kunstenaars uit heel Nederland en daarbuiten een goede bekendheid heeft.

De kunstmarkt vindt plaats op het plein voor het gemeentehuis en in de hal van het gemeentehuis, waar totaal ca. 100 kramen worden geplaatst. Kunstenaars uit heel Nederland, België, Duitsland en Denemarken exposeren en verkopen hier eigen werk van hoog niveau.

Kunst

Het publiek kan, wandelend langs de kramen, ongedwongen kennismaken met een uitgebreid aanbod van schilderijen, keramiek, tekeningen, aquarellen, computer- en fijnschilderkunst. De Barendrechtse Kunstmarkt biedt op deze manier een breed scala aan kunst– en kunstnijverheidsproducten en laat het publiek direct in contact komen met de kunstenaar.

Big Band Barendrecht

Tijdens de kunstmarkt zal Big Band Barendrecht enkele optredens verzorgen. BBB speelt gezellige jazz- en big band muziek. De organisatoren Jo Polak en Rene Baan nodigen u van harte uit om van 10.00 tot 17.00 uur de kunstmarkt te bezoeken, de kunstwerken te bewonderen en wie weet vindt u dat kunstwerk, of dat originele vaderdagcadeau waar u al zo lang naar zocht.

Wilt u al van meerdere kunstenaars het werk bekijken op onze website: barendrechtsekunstmarkt.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »