Kunstmarkt op Binnenhof en in gemeentehuis Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Vandaag (Zaterdag 14 juni 2014) werden in bijna 100 kramen diverse soorten kunst getoond. De kramen stonden op het gemeentehuisplein en in de hal van het gemeentehuis van Barendrecht. De kunstmarkt is nog tot vijf uur vanmiddag (Zaterdag 14 juni 2014) te bezoeken.

Op de Barendrechtse kunstmarkt wordt een breed scala aan kunstsoorten getoond. Bezoekers kunnen op deze manier direct in contact komen met de kunstenaars.

Kunstsoorten

Op de markt was schilderkunst te bekijken, maar ook juwelen/sieraden, metaalkunst, glaskunst, sculpturen, stenen kunst en creaties van hout. Er waren daarnaast kraampjes met tassen, hoeden en kleding.

Deelnemers

Heeft u op de kunstmarkt iets gezien van een kunstenaar waar u toch nog graag mee in contact wilt komen? Op de website van de Barendrechtse kunstmarkt staat een overzicht van alle deelnemers aan de Barendrechtse Kunstmarkt 2014.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »