Campus Lagewei (drone)

BARENDRECHT – De organisatie van de Avondvierdaagse in Barendrecht is verheugd om dit jaar eindelijk weer een avondvierdaagse in Barendrecht te kunnen organiseren: “Na afwezigheid van twee jaar kunnen en mogen we weer! De voorbereidingen zijn al in volle gang.

De datum van de avondvierdaagse is van maandag 5 tot en met donderdag 8 juni. Het vertrekpunt is dit jaar op Campus Lagewei bij jongerencentrum BLOK0180. “Hier kunnen wij aan de gekoesterde wensen van voorgaande jaren voldoen. We kregen te horen dat men graag door de natuur loopt en sommigen willen juist weer meer door een wijk lopen. Vanaf deze locatie is dit goed te realiseren“, aldus de organisatie.

Avondvierdaagse

Natuurlijk willen wij de intocht op de laatste dag weer leuk aankleden zodat het een echt feestje wordt.” De organisatie hoopt ook dat tieners en volwassenen als groep mee willen lopen vanuit hun vereniging: “Het is immers heerlijk gezellig bijkletsen en je bent lekker buiten in beweging.

De prijs voor deelname aan de vierdaagse inclusief een medaille is €5,50. Het begeleiden van de kinderen is per deelnemer €1,50. De begeleider krijgt geen medaille.

Het is momenteel nog niet mogelijk om je aan te melden, maar aanmelden als vereniging, stichting of groep kan binnenkort via de website van de organisatie: a4dbarendrecht.nl

Artikelfoto: Campus Lagewei (sept, 2021)

« | »