FOTO'S: Veteranendag Barendrecht 2019

BARENDRECHT – De gemeente organiseert, samen met Stichting Veteranen Comité Barendrecht, morgen (Zaterdag 17 september 2022) (zaterdag 17 september) weer de Barendrechtse Veteranendag. Dit is een eerbetoon aan alle Barendrechtse veteranen. Bij de blijk van waardering voor hun inzet hoort een feestelijk programma.

Het openbare gedeelte, waarbij inwoners van harte welkom zijn, vindt plaats tussen 12.00 uur en 17.00 uur op het plein voor het gemeentehuis. Hou er rekening mee dat er dan op de parkeerplaats tegenover het gemeentehuis niet geparkeerd kan worden.

Er zijn verschillende activiteiten op het plein voor het gemeentehuis. Te denken valt aan het bezichtigen van legervoertuigen, een stand waar u in gesprek kan met veteranen over vroegere en huidige missies, een stormbaan, klimtoren en luchtkussens, verschillende optredens door Big Band Barendrecht en de Saint Andrews pipeband en een foodcourt.

Stichting Veteranen Comité Barendrecht wil graag gedurende het hele jaar betekenisvol zijn voor de Barendrechtse gemeenschap in het algemeen en de Barendrechtse veteranen en hun achterban in het bijzonder. Om nog beter in te spelen op behoeften en wensen, komt het comité graag met Barendrechts veteranen in contact. Wilt u meedenken? Mail dan naar: veteranen [@] barendrecht.nl. Of kom 17 september naar de Barendrechtse Veteranendag bij het gemeentehuis en spreek iemand van het comité aan!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »