Havenhoofd, Barendrecht

BARENDRECHT – Wil jij én leren suppen en Barendrecht een stukje schoner maken? Geef je dan nu op voor ‘Clean up on tour’ in Barendrecht op donderdag 22 september (17:00 – 19:00 uur). Iedereen van 18 jaar en ouder kan gratis meedoen, de organisatie zorgt voor de materialen. De tour start rond 16:45 uur vanaf het Havenhoofd in Barendrecht.

Niet alleen leren suppen, maar ook de natuur een beetje schoner maken. Dat is het doel van Clean up on Tour, een initiatief van het Watersportverbond.

SUP

Na een korte SUP instructie van een professionele instructeur, gaan de deelnemers ongeveer twee uur het water op om daar het afval uit te halen. Aan wal wordt het afval verzameld en gewogen.

Clean up on Tour!

“Wil je op een leuke manier bijdragen aan schoon water? Doe dan mee aan Clean up on Tour! Samen met een instructeur ga je op een SUP-board aan de slag om al het zwerfafval te verzamelen. Van blikjes tot plastic zakken. Al dat afval is zeer gevaarlijk voor alles wat in het water leeft en als je wilt sporten of ontspannen op en in het water. Met Clean up on Tour zorg jij dat het water schoner wordt en draag je bij aan een duurzame toekomst.”

« | »