Openingstijden kermis Barendrecht 2018

BARENDRECHT – De kermis komt dit jaar weer terug in Barendrecht. Volgende maand staat de kermis een week lang op het gemeentehuisplein (Binnenhof) van Barendrecht. De kermis kon de afgelopen 2 jaar niet doorgegaan vanwege de coronamaatregelen.

De aanvraag van de kermisexploitant voor het organiseren van een kermis is momenteel nog in behandeling bij de gemeente, maar de gemeente is voornemens een kermis te (laten) organiseren.

De kermis van Barendrecht staat voor 2022 gepland van woensdag 20 april tot en met woensdag 27 april (Koningsdag). Op vrijdag, zaterdag en Koningsdag (woensdag) mag de kermis open tot 23:00 uur, op alle andere dagen tot 22:00 uur. De kermis blijft op zondag gesloten.

Of de kermis op beide kanten van het plein komt en of de Binnenlandse Baan hiervoor (tijdens openingstijden) weer zal worden afgesloten, is nog niet bekend.

De vergunningsaanvraag is ingediend door een andere kermisexploitant als voorgaande edities. BarendrechtNU heeft contact opgenomen met het bedrijf om te vragen welke attracties er gepland zijn voor de kermis in Barendrecht en of er ook ‘euro-dagen’ zullen zijn. (Update 13 maart: De kermisexploitant heeft afgelopen maand (nog) niet gereageerd op de eerder ingezonden vragen)Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »