FOTO'S + VIDEO: Truckrun Barendrecht 2019

BARENDRECHT – De jubileumeditie van de 10e Truckrun in Barendrecht, welke stond gepland voor aankomende zomer, zal niet doorgaan. Het bestuur heeft dit besluit genomen vanwege de vele onzekerheden rond (de maatregelen tegen) het coronavirus.

Het bestuur van de Stichting Truckrun Barendrecht: “Het bestuur heeft onlangs overleg gevoerd over de organisatie van de Truckrun Barendrecht voor dit jaar, met het oog op de coronacrisis die ons allemaal en overal raakt. Onze conclusie was unaniem, dat er teveel onzekerheden zijn om de organisatie voor dit jubileumjaar op te starten.

Kwetsbare doelgroep

De organisatie verwacht de 10e jublieumeditie in 2021 alsnog te kunnen organiseren. Dit jaar was het laten doorgaan van de Truckrun echter geen optie vanwege de kwetsbare doelgroep waarvoor de truckrun bedoeld is én de ondersteunende bedrijven die mogelijk de komende tijd in zwaar weer terecht gaan komen, zo stelt het bestuur: “De conclusie is dat we dit jaar geen Truckrun organiseren. Het was een moeilijk besluit voor ons, maar we zien voor dit jaar echt geen mogelijkheden. Wij gaan er vanuit de 10e editie in 2021 wél te kunnen organiseren en wij hopen dan weer op jullie steun te kunnen rekenen! – Piet, Kees en Annemieke, Bestuur Stichting Truckrun Barendrecht

Bekijk hier de foto’s en (drone)video van de Truckrun Barendrecht 2019.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »