FOTO'S + VIDEO: Truckrun Barendrecht 2019

BARENDRECHT – [Foto’s + Dronevideo] Gisteren (Zaterdag 13 juli 2019) werd de negende editie van de Truckrun Barendrecht gereden. De deelnemers, jong en oud, met een verstandelijke beperking, mochten meerijden in één van de vele vrachtwagens, bussen en zelfs brandweerauto’s. Het startschot werd om 12:00 uur gegeven door Mario Been.

Het bestuur vd Truckrun: “Na een regenachtige maar gezellige ochtend op het Hillfreshterrein, hebben de trucks met de bijrijders weer een mooie rit gereden. De traditionele feestelijke terugkomst was zoals vanouds (beren)gezellig en zonnig. Wij blijven het bijzonder vinden, dat we elk jaar met meer dan 1.000 vrienden bij elkaar zijn en dat iedereen zichzelf mag en kán zijn. Bijna de ideale samenleving op een paar honderd vierkante meter. En dat gewoon in Barendrecht 😊

Truckrun

De Truckrun in Barendrecht wordt sinds 2011 ieder jaar georganiseerd. Bestuurders van de Stichting Truckrun Barendrecht; Annemieke, Piet en Kees: “Het blijft ontroerend, om ook voor de negende keer bijrijders, chauffeurs, vrijwilligers, sponsors en publiek één te zien worden, omdat plezier en lachen verbindt. Kippenvel dat we elk jaar weer samen maken, alsof het de gewoonste zaak van de wereld is. En daar gaan we gewoon mee door! In 2020 hopen we met iedereen die er vandaag (Zondag 14 juli 2019) bij was, ons tweede Lustrum te vieren. 10 Jaar Truckrun Barendrecht, een hele mooie mijlpaal voor ons allemaal, die we niet ongemerkt voorbij willen laten gaan. Het kan bijna niet mooier, maar toch gaan we het proberen!!! Voor vandaag (Zondag 14 juli 2019) iedereen, maar dan ook iedereen weer bedankt voor het mogelijk maken van deze mooie dag!

Video start
Video: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: BarendrechtNU, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »