Woensdag 30 okt: Happyween Kidsmiddag

BARENDRECHT – Woensdag 30 oktober organiseert Happyween een kidsmiddag: “Ben jij wel eens bang in het donker? Wij soms wel hoor. Wij houden van licht: als de zon schijnt of als je een lamp aandoet, kun je tenminste alles zien en loop je nergens tegenaan.

Ieder kind van 4 t/m 11 jaar is van harte welkom: “Happyween houdt van licht. In de Bijbel kun je daar nog veel meer over lezen. We gaan tijdens de kidsmiddag luisteren naar een mooie vertelling over Jezus, want Jezus heeft gezegd dat Hij het Licht van de wereld is. Als je bij Hem hoort, hoef je nooit meer bang te zijn. Nergens voor, ook niet voor duistere machten, zoals duivels en zombies en griezelige geesten.

Aanmelden

Je hoeft niet bij een kerk te horen om hierheen te komen, iedereen is welkom. Het is wel belangrijk dat je je opgeeft, dan kunnen we ervoor zorgen dat er voor iedereen een knutselopdracht en wat lekkers klaarligt. Aanmelden kan via www.happyween.nl.

Na de vertelling ga je met elkaar een knutselopdracht maken die ook met licht te maken heeft. Er wordt natuurlijk voor iets lekkers gezorgd.

De middag begint om 14:00u en om 16:00u kun je weer opgehaald worden. Het adres is Boerhaavelaan 11, dit is vanaf de straatkant gezien achter F&T kappers.

Als jij of je ouders meer willen weten, kan je mailen naar info@happyween.nl of bellen naar 0180 611420. Wij van Happyween hopen dat er veel kinderen naar onze kidsmiddag komen.

Zie ook: Vrijdag 1 nov: Happyween lichtjesoptocht door Barendrecht voor kinderen

« | »