Archieffoto: Kinderkleding- en speelgoedbeurs Carnisse Haven

BARENDRECHT – Het najaar is in zicht. Tijd om de kledingkasten van de kinderen klaar te maken voor het koudere weer. Op zaterdag 21 september  kunt u van 8.00 tot 11.30 uur weer in de kerk Carnisse Haven de garderobe komen aanvullen op de kinderkleding- en speelgoedbeurs.

Hier hangen ongeveer 6.000 stuks nette tweedehands kinderkleding voor u klaar! U bent als bezoeker, vrijwilliger of verkoper van harte welkom! De speelgoed- en kledingbeurs is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste beurs in de regio met een enorm aanbod van mooie kleding en speelgoed.

Verkopers

Wilt u verkopen? Op donderdag 6 september om 19.00 uur kunnen verkopers een verkoopnummer aanvragen. Hiermee kunt u gebruikte winterkleding en speelgoed verkopen. Er gelden wel maximum aantallen per ingeleverde categorie (zie website). Artikelen moeten schoon en netjes zijn. Hier wordt op gecontroleerd!

Aanvragen van verkoopnummer kan op donderdag 6 september as vanaf 19.00 uur via beurscarnissehaven.nl (kies voor nummer aanvragen) hier vind u ook alle ‘spelregels’.

Carnisse Haven is te vinden aan de Noordersingel 30 te Barendrecht (gratis parkeren). Ook goed bereikbaar met tramlijn 25, halte Meerwede.

 

 Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »