Truckrun met dolblije deelnemers rijd toeterend door Barendrecht

BARENDRECHT – Op zaterdag 13 juli zal de jaarlijkse Truckrun weer door Barendrecht rijden. Tientallen vrachtwagens rijden deze dag (al toeterend) door Barendrecht met als bijrijder iemand met een beperking.

Het startschot van de 9e editie van de Truckrun Barendrecht zal om 12:00 uur op het terrein van Hillfresh (Gebroken Meeldijk) worden gegeven door Mario Been, oud speler en trainer van Feyenoord en tegenwoordig analist bij Fox Sports.

Truckrun

De Stichting Truckrun Barendrecht is in 2011 opgericht met als doel, het organiseren van een jaarlijkse rondrit door Barendrecht en omstreken, waarbij mensen met een verstandelijke beperking als bijrijder mogen meerijden op een vrachtwagen. De inschrijving voor bijrijders en chauffeurs vond in mei plaats en is inmiddels helemaal vol (inschrijving gesloten). Stichting Truckrun Barendrecht: “Help mee om de Truckrun Barendrecht weer tot een succes te maken! Kom kijken en zwaaien langs de route, bezoek de Truckshow en geniet van het feest. Toegang is gratis!

Bekijk hier alvast de route van de Truckrun Barendrecht 2019 of bekijk hier de foto’s en video’s van de Truckrun Barendrecht 2018.

Live volgen vanuit de lucht

De start en de rit van de Truckrun zijn de hele middag live te volgen via BarendrechtNU. Op een kaart kun je, dankzij de samenwerking met Verkeersregelaars Barendrecht, precies volgen waar de voorkant van de stoet is: handig om te weten waar je eventuele vertraging kunt verwachten op (oa) de rondweg van Barendrecht.

Dit jaar zal BarendrechtNU ook gaan experimenteren met een video livestream vanaf een drone. Afhankelijk van de weersomstandigheden (en techniek) zal er live, in beeld en geluid, worden uitgezonden vanaf de start bij Hillfresh (‘op de grond’) en/of vanaf een locatie aan de zuidrand van Barendrecht, via een drone.

Vrijwilligers

Stichting Truckrun Barendrecht zoekt nog gezellige en gemotiveerde vrijwilligers (v/m) voor allerhande werkzaamheden in de namiddag op vrijdag 12 juli en voor zaterdag 13 juli: “Wie gaan onze andere vrijwilligers helpen om van de leukste file van Barendrecht weer een succes te maken?
Reageer op info@truckrunbarendrecht.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »