Schaatsbaan Barendrecht

BARENDRECHT – Woensdag 3 oktober 2018 bent u van 19.00 tot 20.30 uur van harte welkom tijdens de informatieavond over de herinrichtingswerkzaamheden aan de Schaatsbaan die in maart/april 2019 starten. De informatieavond is in het gemeentehuis, Binnenhof 1.

U krijgt informatie over de plannen en medewerkers van de gemeente kunnen eventuele vragen beantwoorden. Ook kunt u tekeningen bekijken. Het is mogelijk om opmerkingen of aanvullingen te geven.

Aanpassingen

In de huidige situatie is er een asfaltweg met aan weerszijden een fietspad. Het is een 30km-weg, maar het asfalt nodigt uit om er harder te rijden. Dat levert onveilige situaties op. In de nieuwe situatie wordt het een bestrate weg met drempels en een fietspad aan een zijde voor twee richtingen. Hiermee wordt de veiligheid vergroot, zo stelt de gemeente. Het fietspad sluit daardoor ook aan op het nieuwe fietspad van de Binnenlandse Baan.

Zie ook: Schaatsbaan moet 30km/u zone worden met klinkers, fietspad gaat naar één zijde van de wegBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »