25 aug: Deelnemers Gentlemen's Ride vertrekken om 14:00 uur vanaf gemeentehuisplein

BARENDRECHT – Zaterdagmiddag vertrekken de deelnemers van de Gentlemen’s Ride Barendrecht voor een fietstocht door de regio: “Een gezellige ludieke fietstocht voor echte heeren, gekleed als heer op een herenfiets.” Het is dit jaar de zesde editie van deze activiteit.

De deelnemers verzamelen vanaf 13:30 uur op het gemeentehuisplein om vervolgens rond 14:00 uur gezamenlijk te vertrekken richting Rotterdam Delfshaven. De fietstocht eindigt rond 19:30 bij Le Bonheur aan de Middenbaan.

Op het programma staan diverse stops bij horecagelegenheden in Rotterdam, maar er zal ook een rondleiding en borrel in De Kuip worden gehouden. Eetcafe Thailand is aangekondigd als eerste stop tijdens de tocht. Bij Café Ech Wel en Stadsbrouwerij De Pelgrim zal door de heren ook worden gestopt voor een hapje/drankje.

Vorig jaar reden er zo’n 60 gents mee met de tocht. Tickets kosten €42,50 per persoon en dat is inclusief de drankjes onderweg en het eten bij het eindfeest.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »