Kunstmarkt Barendrecht 2015

BARENDRECHT – Deze zomer zal de 32-ste Kunstmarkt plaatsvinden in de Oude Dorpskern (en dus niet meer op het plein voor het gemeentehuis van Barendrecht (Binnenhof) en in de hal van het gemeentehuis). De organisatie verwacht tijdens de kunstmarkt op zaterdag 17 juni 2017 meer dan honderd kunstenaars die hun kunst te koop aanbieden.

Kunstenaars uit heel Nederland, België, Duitsland exposeren en verkopen hier eigen werk van hoog niveau. Zoekt u een kunstwerk, een modern schilderij, een sieraad of een prachtig beeld kom dan naar Barendrecht. Op deze dag kunt u de eigenaar worden van een uniek kunstwerk voor een betaalbare prijs.

Kunstenaars

Bent u kunstenaar en durft u de stap te wagen om met een kunstminnend publiek in contact te komen, grijp dan nu je kans. Schrijf je in voor een plek op het gemeentehuisplein. De prijs voor een kraam is €49.50. Inschrijven kan via de website: barendrechtsekunstmarkt.nl. Enkele tientallen kunstenaars hebben zich reeds aangemeld.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »