13 mei: Dorpsquiz samen met je team voor de RopaRun

BARENDRECHT –Stichting Team315 organiseert op zaterdag 13 mei de dorpsquiz DoeJeOokMee? Groepen vrienden, familie, teamgenoten of collega’s kunnen zich als team aanmelden voor deze leuke en interactieve quiz en daarmee tevens kans maken op diverse geldprijzen, waaronder de hoofdprijs van €150. De prijs wordt door het winnende team gedoneerd aan een lokaal goed doel. Dat kan bijvoorbeeld zijn (je eigen) vereniging, sportclub of stichting in Barendrecht.

Deze unieke quiz bestaat uit diverse vragen over o.a. sport, geschiedenis, entertainment, algemene kennis en uiteraard ook over Barendrecht. De vragen zijn niet makkelijk, maar wel heel leuk en je mag alle middelen gebruiken om de vragen en opdrachten te beantwoorden: internet, hulplijnen, vrienden, …. echt alles!

Aanmelden

Iedereen kan zich aanmelden met een team van 5 tot 15 deelnemers, waarbij er tenminste 1 teamlid 18 jaar of ouder moet zijn. Het inschrijfgeld per team is  €20, ongeacht het aantal deelnemers en komt volledig ten goede aan de Roparun. Elk team ontvangt op zaterdag 13 mei om 19.00 uur (digitaal) de vragen en opdrachten om die vervolgens voor 23:00 uur diezelfde avond zo goed mogelijk op te lossen en in te leveren bij Stichting Team315. Ieder team doet dit op zijn eigen locatie, bijvoorbeeld de sportkantine of je eigen huiskamer.

Er is een maximum aantal teams dat mee kan doen, dus meld je snel aan via DoeJeOokMee.nl.

De dorpsquiz wordt mede mogelijk gemaakt door het Lokaal fonds voor Barendrecht. Jannie de Vlaam vindt het idee van een dorpsquiz voor en door Barendrechters een mooi maatschappelijk doel dat bijdraagt aan de missie van het Lokaal fonds om Barendrecht een beetje mooier te maken.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »