Zuidpolderdag 2015, Barend Bos, Barendrecht

BARENDRECHT – Morgenmiddag (Vrijdag 19 augustus 2016) zal de derde editie plaatsvinden van de Zuidpolderdag! De hele middag zullen er activiteiten voor kinderen zijn in het Barend Bos, bij De Kleine Duiker en bij Land van Leeuwenburg. Probeer zoveel mogelijk activiteiten te voltooien op je stempelkaart die je kunt afhalen in het Barend Bos.

Daarnaast maak je door mee te doen aan de natuurquiz kans op een overnachting voor twee in de Zuidpolder in een vintage-caravan van Recreatiepark De Oude Maas. De tweede prijs is een goed gevulde picknickmand en de derde prijs een struinpakket. De organisatie zal de winnaars na de Zuidpolderdag bekend maken via BarendrechtNU.

Activiteiten

Alle activiteiten zijn gratis en vinden plaats van 14.00 tot 17.00 uur en zijn toegankelijk voor kinderen in de leeftijd van 6-16 jaar. Op het programma staat o.a.: boogschieten, huifkartocht, kanotocht, survival parcours, Crea Bea, Schat zoeken, natuuronderzoek, scouting activiteiten en het Buurtsportcoach sportdorp.

Update van de Buurtsportcoach: “Kinderen onder de zes jaar zijn zeker welkom! Niet alle onderdelen kunnen worden gedaan (Denk aan boogschieten en kanovaren) maar schatkistjes zoeken, sporten, knutselen en een rondje in de huifkar natuurlijk weer wel! Kort samengevat, zeker de moeite waard om even langs te komen!

De Zuidpolder ziet er inmiddels iets anders uit dan vorig jaar, maar hopelijk is het weer net zulk goed weer als vorig jaar!Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »