ADHD/ADD Café in Den Pimpelaer

BARENDRECHT – Morgenavond (Dinsdag 19 juli 2016) (dinsdag 19 juli) is de maandelijkse contactavond van het ADHD Café. De doelstelling van een ADHD café is het in contact komen met mensen met- of affiniteit hebben met ADHD of aanverwante aandoening. Laagdrempelig staat voorop. Het gaat om een gezellig samen zijn met mensen die je begrijpen of begrip hebben voor ADHD. De bezoekers van een ADHD café ervaren het als zeer plezierig en ontspannen met lotgenoten onder elkaar te zijn. Pauline van Roon en Paul Paulus runnen samen het ADHD café in Barendrecht.

Elke derde dinsdag van de maand zijn zij aanwezig in het gezellige café ‘Den Pimpelaer”, Doormanplein 3c in Barendrecht van 20.00 uur tot 23.00 uur. Tevens verzorgen zij thema avonden waarvoor zij professionals uitnodigen te komen spreken.

Ben je of ken je iemand met ADHD/ADD dan ben je van harte uitgenodigd. Ook mensen die binnen hun werk met de doelgroep te maken hebben, bv onderwijs of verenigingswerk, zijn van harte welkom. Voor meer informatie kan je mailen naar adhdcafebarendrecht [@] impulswoortblind.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »