Nieuwe spelers met Feyenoord helikopter vanaf Barendrecht naar De Kuip

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Vandaag (Zondag 17 juli 2016) vond de open dag van Feyenoord plaats in De Kuip. Traditiegetrouw worden de nieuwe spelers binnengevlogen met de rood/witte Feyenoord helikopter. Deze helikopter steeg vanmiddag (Zondag 17 juli 2016) op vanaf een weiland op de grens van Barendrecht met Rhoon.

De helikopter zette vanochtend (Zondag 17 juli 2016) rond kwart voor twaalf de landing in bij het weiland. De drie nieuwe Feyenoord spelers (Brad Jones, Justin Bijlow en  Nicolai Jørgensen) en de prijswinnaars van een Feyenoord wedstrijd stapten hier in de helikopter om vervolgens om 15:00 uur op te stijgen en over de A15 naar De Kuip te vliegen.

Rond het weiland hadden zich enkele tientallen nieuwsgierigen verzameld om de helikopter te zien vertrekken. Zo was te zien dat Brad Jones alvast aan het oefenen was voor zijn ontvangst in De Kuip: hij controleerde even (toen de wieken nog stilstonden) of hij met zijn handen boven zijn hoofd kon klappen zonder de wieken van de helikopter te raken…Bekijk hier meer artikels uit de categorie Regio


Video: BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »