Truckrun Barendrecht 2013

BARENDRECHT – Hij komt er weer aan, de leukste file van Barendrecht van het hele jaar: de Truckrun 2016. Aanstaande zaterdag (2 juli) start de zesde editie van de Truckrun om 12:45 vanaf het bedrijf Hillfresh (Gebroken Meeldijk, Barendrecht). Deelnemers en chauffeurs verzamelen vanaf 10(:30) uur op het terrein. De inschrijvingen hiervoor zijn inmiddels gesloten.

Tussen kwart voor één en kwart over drie rijden de tientallen (toeterende) vrachtwagens kriskras door Barendrecht (en een klein stukje Rhoon). “Help mee om de Truckrun Barendrecht 2016 tot een succes te maken! Kom kijken en zwaaien langs de route“, aldus de organisatoren. Voor de achterblijvers op het terrein zal het zangduo Anita en Ed zorgen voor de muzikale omlijsting. Hier zullen ook de laatste modellen van grote vrachtwagen merken worden getoond.

Route

Gebroken Meeldijk (Start 12.45 uur), Tuindersweg, Boezemweg, Ziedewijdsebaan, Buitenlandsebaan, 2e Barendrechtseweg, 3e Barendrechtseweg, Leedepad, Ziedewijdsedijk, Noldijk, Achterzeedijk, 3e Barendrechtseweg, Kilpad, Zuidercarnisserweg, Achterzeedijk / Koedood, Korte Koedoodsedijk, Portlandsebaan, Smitshoeksebaan, Carnisserbaan, Rhoonsebaan, Carnisserbaan, Gdansk, Sweelinklaan, Henry Dunantlaan, Boerhaavelaan, Hoefslag, Jaagpad, 2e Barendrechtseweg, 3e Barendrechtseweg, Leedepad, Ziedewijdsebaan, Buitenlandsebaan, Binnelandsebaan, 1e Barendrechtseweg, Dierensteinweg, einde bij bedrijventerrein Hillfresh.

Na het nuttigen van een hapje en een drankje op het terrein kunnen de dansschoenen aan en zal om 16.00 uur Bart van Loon optreden. Om 17:00 uur wordt vervolgens de prijs voor de mooist versierde wagen uitgereikt en zullen Anita en Ed de dag afsluiten met een optreden.

Truckrun

De Stichting Truckrun Barendrecht is in 2011 opgericht met als doel, het organiseren van een jaarlijkse rondrit door Barendrecht en omstreken, waarbij mensen met een verstandelijke beperking als bijrijder mogen meerijden op een vrachtwagen.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »