BARENDRECHT – Vanmiddag (Zaterdag 5 maart 2016) organiseert Vrienden voor Vrienden Barendrecht, in Het Trefpunt, een Kledingparty Extravaganza! Tijdens dit evenement kun jij met je gezin langskomen en gratis komen winkelen in de Vrienden voor Vrienden winkel. Van kleding tot schoenen en zelfs accessoires zijn tijdens dit evenement aanwezig. Vrienden voor Vrienden Barendrecht is een burgerinitiatief dat is opgezet door een groep vrienden die zich willen inzetten voor mensen in financiële moeilijkheden.

Dit jaar zijn er tijdens de kledingparty ook twee stylisten die jou omtoveren tot een ware fashionista! Daarnaast wordt je haar en make-up gedaan en krijg je de kans om jouw nieuwe look te showen aan het publiek tijdens de Extravaganza Modeshow!

Shows

Om alles in goede orde te laten verlopen zullen de modellen over twee shows worden verdeeld. De voorbereidingen en de eerste show zullen vanmiddag (Zaterdag 5 maart 2016) plaatsvinden van 13.00 tot 14.30. De voorbereidingen en de tweede show zullen plaatsvinden van 14.30 tot 16.00. Als je mee wilt doen aan de Extravaganza Modeshow meld je dan aan via het evenement op de Facebookgroep of per e-mail: vriendenvoorvriendenbarendrecht [@] outlook.com.

Je bent natuurlijk ook van harte welkom om te komen kijken of gewoon om kleding uit te zoeken (13:00 – 16:00 uur). Geef in je aanmelding aan naar welke kledingmaat jij op zoek bent, voor zowel baby, kinder- als volwassenenkleding, zo kunnen wij precies datgene meenemen waarnaar je op zoekt bent!

Vrienden voor Vrienden

Steeds meer mensen hebben hulp nodig en dit proberen wij te bieden door diverse party’s te geven. Vorig jaar bijvoorbeeld hebben we diverse Kledingparty’s gegeven waar kosteloos (gedoneerde)-kleding aangeboden wordt, een Beautyparty waar de leden verwend werden met onder andere een kapper, massage of make-up. Ook was er voor de kinderen een geweldig Zomerfeest en een Sinterklaasfeest waar de Sint en zijn Pieten persoonlijk een bezoekje brachten om al het speelgoed uit te delen. Ook dit jaar gaan we weer verschillende leuke party’s organiseren waarvan morgen (Zondag 6 maart 2016) de eerste.

Ken jij mensen die geen lid zijn van Vrienden voor Vrienden, maar wel graag in aanmerking zouden komen; voeg ze dan vooral toe via de facebookgroep Vrienden voor Vrienden Barendrecht of via e-mailadres vriendenvoorvriendenbarendrecht [@] outlook.com. We doen het met elkaar, voor elkaar.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »