Eerste orthodontie praktijk in Barendrecht geopend

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanmiddag (Vrijdag 4 maart 2016) vond de officiële opening van de eerste orthodontie praktijk aan de Reling in Barendrecht plaats. Barendrecht heeft hiermee voor het eerst naast tandartsen, waarvan een aantal wel bepaalde orthodontische behandelingen uitvoeren, ook volledig geschoolde orthodontisten binnen de gemeentegrenzen.

Orthodontisten Thierry Krajenbrink en Rens van Zanden behandelen al sinds oktober 2015 patiënten in de nieuwe praktijk, maar vandaag (Vrijdag 4 maart 2016) stond de officiële opening op het programma.

Opening

Wethouder Dirk Vermaat verrichtte vanmiddag (Vrijdag 4 maart 2016) deze officiële opening in het bijzijn van vele gasten die een kijkje konden komen nemen in de nieuwe praktijk. De praktijk is gevestigd aan de Reling (nabij het Middeldijkerplein) en is bereikbaar via de Avenue Carnisse. Het betreffende pand staat daarmee voor het eerst in 8 jaar tijd niet meer leeg.Bekijk hier meer artikels uit de categorie Ondernemen


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »