BARENDRECHT – Op zaterdag 26 september 2015 pakt de najaarseditie van de kinderkleding- en speelgoedbeurs weer groots uit. Bezoekers zijn tussen 8.00 en 11.30 uur van harte welkom om leuke spullen voor hele leuke prijzen te scoren.

Via de online inschrijving zijn veel aanmeldingen binnen gekomen en dat betekent dat er mooi gevarieerd aanbod te koop zal zijn.

Kleding en speelgoed

Er wordt gebruikte winterkinderkleding en speelgoed verkocht. Alle kleding (circa 7000 stuks) wordt aangeboden op kledingrekken en is op maat gesorteerd (maat 86 tot en met tienerkleding maat M). De speelgoed- en kledingbeurs is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een populaire markt met regionale uitstraling en ook dit keer belooft het aanbod weer groot en kwalitatief goed te zijn.

Carnisse Haven

Carnisse Haven is te vinden aan de Noordersingel 30 te Barendrecht, goed bereikbaar met tramlijn 25, halte Meerwede. Betaling geschiedt uitsluitend contant, er is geen pinmogelijkheid. De opbrengst van deze beurs wordt evenredig verdeeld tussen Carnisse Haven en een goed doel, dit keer is dat ‘Casa Ruchama’ (een kindertehuis in Roemenie).

Voor alle informatie die u als bezoeker nodig heeft verwijzen wij u naar de website: beurscarnissehaven.nlBekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »