Getalenteerd piano-cello duo bij start seizoen Barendrecht Klassiek

BARENDRECHT – Stichting Barendrecht Klassiek organiseert, in samenwerking met de Stuurgroep Toekomst Dorpskerk, op zondag 27 september om 12:00 het eerste concert van het seizoen 2015-2016.

Het belooft een bijzonder mooi concert te worden door twee zeer talentvolle musici, die met een grote dramatische intensiteit spelen. Het zijn Andrew Wright op piano en Sietse-Jan Weijenberg op cello. Zij zullen stukken van Martinu, Dvorak, Messiaen en van Beethoven ten gehore brengen. Naast hun samenwerking in deze combinatie hebben de musici een grote internationale staat van dienst, zowel solistisch als in diverse (kamer)orkesten en bij festivals.

Dorpskerk

De begintijd voor het concert in de Hervormde Dorpskerk (Dorpsstraat 146, naast de watertoren) is 12.00 uur. Het programma heeft geen pauze. Er is vooraf koffie en thee.

De toegang is vrij, bijdragen na afloop zijn echter meer dan welkom. De activiteiten van Stichting Barendrecht Klassiek zijn mede mogelijk dankzij bijdragen van sponsoren. Informatie: barendrechtklassiek.nl of (0180) 619113Bekijk hier meer artikels uit de categorie Aankondigingen« | »