Aanrijding tussen drie auto's op de 1e Barendrechtseweg in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Iets na vijf uur vanmiddag (Vrijdag 14 maart 2014) zijn politie en ambulance met spoed gealarmeerd voor een ongeval op de 1e Barendrechtseweg.

Ter plaatse bleek er sprake van een kopstaart aanrijding tussen drie voertuigen. De inzittenden zijn met de schrik vrijgekomen en raakten niet gewond. De achterste auto van de drie raakte het zwaarst beschadigd. Door de botsing op zijn voorganger zijn de airbags uitgeklapt. Een ambulancebroeder heeft één van de bestuurders onderzocht door ter plaatse enkele oefeningen te doen.

De twee voorste auto’s zijn snel na het ongeval weggehaald om de weg vrij te maken voor het overige verkeer. De achterste auto had echter teveel schade om weg te kunnen worden geduwd. De politie heeft het verkeer geregeld in afwachting van het bergingsvoertuig. De betrokkenen hebben ondertussen onderling de schadeafhandeling kunnen regelen.

Op een enkele licht geïrriteerde automobilist na zorgde de verkeershinder op de 1e Barendrechtseweg niet voor problemen. Het ongeval gebeurde op de rijbaan vanuit Barendrecht richting Rotterdam, vlak na de kruising met de Schaatsbaan. Het verkeer moest zo’n drie kwartier over één rijbaan worden geleid.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »