Aanrijding tussen twee auto's op de Henry Dunantlaan (kruising Boerhaavelaan), Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanmiddag (Dinsdag 11 maart 2014) even voor half zes heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Henry Dunantlaan. Op de kruising van de Henry Dunantlaan met de Boerhaavelaan botste de twee auto’s met een behoorlijke vaart tegen elkaar aan. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is niet bekend.

De auto’s zijn met de voorkanten met elkaar in botsing gekomen. Geen van de inzittenden raakte gewond, een ambulance kwam niet ter plaatse. Beide auto’s raakten beschadigd aan de voorzijde, bij één van de auto’s zat er een grote deuk rond het voorwiel.

Vanwege de locatie van het incident is de politie wel ter plaatse gekomen. Zij hebben het verkeer geregeld en geholpen bij de afhandeling van de aanrijding. Beide auto’s zijn na ruim een half uur opgehaald door twee bergingsvoertuigen. Tijdens de afhandeling van het incident is een gedeelte van de Henry Dunantlaan tijdelijk afgesloten geweest.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »