Politieauto

BARENDRECHT – Vanochtend (Zondag 11 september 2016) vroeg heeft een getuige van een scooterdiefstal aan de Talmaweg snel de politie kunnen inschakelen. Rond half zes vanochtend (Zondag 11 september 2016) zag deze persoon gerommel bij een scooter, de politie werd hierop direct ingeschakeld en is met meerdere eenheden snel ter plaatse gegaan. De scooter werd meegenomen in de richting van het speelveldje langs de Klaproos.

De politie houdt er rekening mee dat de beige gekleurde scooter ‘koud’ is gezet: de scooter wordt dan (in de omgeving) achtergelaten om later door de dief op te worden gehaald. Het werd de scooterdief mogelijk te heet onder de voeten toen meerdere politiewagens de omgeving doorzochten.

Scooter

Het is een berini napoli 2 jaar oud beige en het kenteken: F-890VG. Scheur in het windscherm en het rekje achterop is vast gemaakt met zwarte tie-wraps!“, aldus de eigenaar van de scooter. Wie een beige scooter (onder verdachte omstandigheden) aantreft in de omgeving wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

« | »