Verkeersregelaar

BARENDRECHT – Tijdens de kofferbakverkoop van gisteren (Zaterdag 10 september 2016) bij De Kleine Duiker is een verkeersregelaar over zijn voet gereden. Een bezoekster mocht niet het terrein op met haar auto omdat de kofferbakverkoop bezig was. Nadat de verkeersregelaar haar had verteld dat ze op het naastgelegen parkeerterrein moest parkeren, reed de vrouw over de voet van de verkeersregelaar.

De vrouw vertelde tegen de verkeersregelaar dat ze slecht ter been was en daarom op het terrein wilde parkeren. Op verzoek kon de vrouw echter geen invalidepas tonen, in dat geval is er voor een beperkt aantal bezoekers een uitzondering mogelijk. De vrouw werd verwezen naar het naastgelegen parkeerterrein. In plaats van die kant op, reed de vrouw over de voet van de verkeersregelaar.

Politie

Direct na het voorval rond één uur ‘s middags is de politie ingeschakeld en ter plaatse gekomen om de aangifte op te nemen. Agenten hebben de bestuurster op basis van het kenteken kunnen traceren, de vrouw heeft daarop bezoek gekregen van de politie. De verkeersregelaar heeft geen letsel overgehouden aan het incident. Het is niet bekend of de vrouw een boete heeft gehad.

« | »