Stralende start voor G-Voetbaltoernooi Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + Teamfoto’s + Video] Het jaarlijkse G-voetbaltoernooi bij BVV Barendrecht is dit jaar met een stralende zon van start gegaan. De 400 deelnemers met een beperking presenteerden zichzelf vanochtend (Woensdag 5 augustus 2015) aan het aanwezige publiek. In totaal doen er 39 teams mee aan het toernooi. Bekijk hier de teamfoto’s.

Wethouder Lennart van der Linden (sport) opende het toernooi: “Een dag om naar uit te kijken, een traditie om trots op te zijn. (…) alle grote clubs zijn hier aanwezig.

Zie ook: Prijsuitreiking G-Voetbaltoernooi Barendrecht 2015 (FOTO’S)

G-voetbal

Vanochtend en vanmiddag (Woensdag 5 augustus 2015) spelen de teams een toernooi waarna aan het eind van de middag de finales zullen worden gespeeld. Kersverse bondscoach Danny Blind zal de prijsuitreiking verrichten.

Het jaarlijkse G-voetbaltoernooi is een initiatief van de vereniging Coaches Betaald Voetbal (CBV) en de Belangenvereniging Scheidsrechters Betaald Voetbal (BSBV), die het voetbalevenement organiseren in samenwerking met de KNVB en voetbalvereniging BVV Barendrecht.
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »