Opening en wedstrijden op vernieuwende skatebaan Henry Dunantlaan in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s] Het vernieuwde blauwe skatepark aan de Henry Dunantlaan is vanmiddag (Zaterdag 15 augustus 2015) officieel geopend. De baan heeft er in de lengte een nieuw object bijgekregen. Op initiatief van de jongeren die op de baan skaten is er in samenwerking met de gemeente gekeken naar de mogelijkheden voor uitbreiding.

Wethouder Jeroen Gebben (jeugd) verrichtte vanmiddag (Zaterdag 15 augustus 2015) samen met deze jongeren de officiële opening. Hij gaf aan trots te zijn op de samenwerking en het resultaat.

Wedstrijden

Na de opening heeft een demo team de mogelijkheden van het skatepark aan het publiek getoond. Na de demo volgden de wedstrijden voor BMX-ers, (inline) skaters en steppers. Het duurde daarbij niet lang voordat er gebruik werd gemaakt van het nieuwe object in het skatepark. Een jury zorgt ervoor dat alle trucs punten krijgen waarna er per onderdeel winnaars bekend worden gemaakt.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »