FOTO'S: Koningsdag van start in Barendrecht

BARENDRECHT – [Foto’s + video] Koningsdag in Barendrecht is vanochtend (Zaterdag 27 april 2024) van start gegaan met de aubade in de Dorpskerk in de Oude Dorpskern. Ondertussen vonden -tijdens een stevige regenbui- op het grasveld rond de kerk de voorbereidingen plaats voor de kinderkleedjesmarkt. Enkele tientallen kleedjes/zeilen waren al gevuld, maar voorzien van plastic om de spullen te beschermen tegen de regen.

De kleedjesmarkt en braderie zijn om 10:00 uur officieel van start gegaan. De regen is inmiddels grotendeels verdwenen, rond het middaguur kan er zelfs nog een zonnetje tevoorschijn komen. Halverwege de middag lijken de buien weer terug te keren.

Voor het volledig Koningsdag programma in Barendrecht, zie ook: Programma Koningsdag Barendrecht 2024

Aubade

Tijdens de aubade in de Dorpskerk zijn samen liederen gezongen en heeft Funky Feet opgetreden. Scouts hielpen de burgemeester aan het begin van de bijeenkomst met het hijsen van de Nederlandse Vlag. Bekijk de volledige aubade (30 minuten) in de Dorpskerk hier terug:

Het hijsen van de Nederlandse vlag:
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »