FOTO’S: Santa Run Barendrecht 2023 haalt €8.600 op voor Hospice de Reizger

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanmiddag (Zaterdag 16 december 2023) vond de Santa Run van Barendrecht weer plaats. De kerstmannen/vrouwen wandeling en hardloopwedstrijd wordt georganiseerd door de Rotary Club en de opbrengst komt ten goede aan Hospice de Reiziger in Barendrecht.

De ruim 300 deelnemers en sponsoren hebben dit jaar het bedrag van €8.600 bij elkaar gebracht voor het hospice. De prijs voor de grootste deelnemende groep was ook voor Hospice de Reiziger; ze wisten 186 deelnemers mee te laten doen namens het hospice. De tweede grootste groep was die van sportschool Aad van Loon met ruim 100 deelnemers.

De Santa’s verzamelde zich rond 15:00 uur vanmiddag (Zaterdag 16 december 2023) op het Doormanplein in Barendrecht. De Santa Run begint traditiegetrouw met een warming up, zodat de deelnemers de wandeling, 3km funrun of 5km hardloopwedstrijd goed voorbereid kunnen beginnen. De groepen gingen vervolgens in tussenpozen van start, het startschot werd gegeven door burgemeester Schneider. Na afloop konden de deelnemers en bezoekers terecht op het Doormanplein voor de afterparty met muziek, hapjes en drankjes.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »