FOTO'S: Sinterklaasintocht Barendrecht centrum en Carnisselande

BARENDRECHT –  [Foto’s + Video’s] De Sint is ook dit jaar weer feestelijk welkom geheten in Barendrecht. Na de landelijke intocht in Gorinchem kwamen de Sint en Pieten eerst naar het centrum van Barendrecht, hier werd hij rond 13:30 uur op het gemeentehuisplein welkom geheten door  -ondanks de stromende regen- een grote groep enthousiaste kinderen, de burgemeester en de kinderburgemeester.

Na het onthaal op het gemeentehuis, het samen dansen en zingen (de Sint rapte zelf ook nog even een liedje voor de kinderen – video volgt) en een welkomstwoord van de burgemeester is de Sint richting de Middenbaan gegaan. Tegen drie uur ‘s middags was het tijd om het centrum gedag te zeggen en razendsnel richting Carnisselande te gaan.

Het podiumprogramma begon op het Havenhoofd om 15:00 uur. Sinterklaas sloot zich rond half vier aan bij deze -eveneens zeer regenachtige- feestelijkheden op het plein. Ook hier is samen met de kinderen gezongen en gedanst, waarna de Sint en Pieten richting winkelcentrum Carnisse Veste trokken om hier handjes te schudden en op de foto te gaan met alle kinderen.

Video’s
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »