FOTO'S: Intocht Avondvierdaagse Barendrecht 2023

BARENDRECHT – [Foto’s] Afgelopen donderdagavond werd de laatste wandeling gehouden van de Avondvierdaagse Barendrecht (centrum) 2023. Zo’n 1.500 deelnemers kwamen na een wandeling door het centrum van Barendrecht (oa Oude Dorpskern, Middenbaan en Park Buitenoord) over de finishlijn bij BLOK0180. Bij de finish stonden vaders, moeders, opa’s en oma’s, broers en zussen klaar om de deelnemers feestelijk te onthalen.

De avondvierdaagse krijgt begin september 2023 overigens een vervolg voor kinderen/groepen via scholen in Carnisselande. De organisatie werkt momenteel nog aan een Avondvierdaagse Carnisselande editie die zal starten in Smitshoek, hierover volgt later meer informatie.

Intocht

De vierde wandeling van de Avondvierdaagse in Barendrecht was ook direct de langste met een afstand van bijna 6km. Onderweg kregen deelnemers een (gratis) banaan, was er tot 19:00 uur een brassband op de Middenbaan, konden de kinderen iets te drinken krijgen bij Lust op de Middenbaan en lag bij de finishlijn een medaille te wachten. Kinderen waren gevraagd om tijdens de laatste wandeling verkleed te komen.

De organisatie vd Avondvierdaagse: “Ontzettend moe maar voldaan hebben wij de Avondvierdaagse Barendrecht afgesloten vanavond. Ontzettend veel dank aan ouders, begeleiders en kinderen die mee hebben gelopen. De opbrengst voor KiKa wordt later bekend gemaakt na de avondvierdaagse die we hopen te lopen in september vanuit Carnisselande regio.

Foto’s/video’s van de eerste dag zijn hier te bekijken en voor dag 2 en 3 (dronevideo) zijn ze hier te bekijken.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »