FOTO'S + VIDEO: Avondvierdaagse Barendrecht dag 2 & 3

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Tijdens de tweede en derde dag van de Avondvierdaagse in Barendrecht wandelden de deelnemers door de Zuidpolder van Barendrecht. Op dag 2 liep de wandeling richting de Oude Maas (foto’s), vanavond (Woensdag 7 juni 2023) werd er door de Zuidpolder aan de kant van De Kleine Duiker gewandeld (drone video).

Zie ook: FOTO’S: Startschot voor eerste wandeling Avondvierdaagse Barendrecht 2023

Intocht

Morgenavond zal de laatste dag op feestelijke wijze worden afgesloten met een wandeling door o.a. delen van de wijken Molenvliet, Nieuweland, de Oude Dorpskern, het centrum (Middenbaan) en park Buitenoord. Deelnemende kinderen is gevraagd verkleed te komen, bewoners van straten op de route (oa Piet Hein straat, Lekstraat, Middenbaan, Dorpsstraat Oost, Botter en Kofschip) is gevraagd de straat te versieren (ballonnen, slingers) en op de Middenbaan zal een jeugd brassband staan.

A4D organisatie: “Op de laatste dag zijn de kinderen allemaal verkleed om het intocht feestje compleet te maken. Zouden jullie als buurtbewoners mee willen helpen om er een gezellige intocht avond van te maken?

Video

Bekijk hier de livestream van de wandeling op dag 3 terug:
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »