FOTO'S: Happyween lichtjesoptocht

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Afgelopen vrijdagavond vond de lichtjesoptocht plaats van Happyween. Enkele honderden kinderen liepen samen met ouders/verzorgers een route van zo’n 2km door Barendrecht. Start en eindpunt was het schoolplein van de Rehobôthschool aan de Dorpsstraat.

De wandeling, waar kinderen (vrolijk) verkleed en met een lampje aan meedoen, ging om 19:00 uur van start, onder leiding van een brassband. De wandeling was ook direct eens speurtocht, waarbij de kinderen op zoek moesten naar letters die verstopt waren langs de route. De vrolijke optocht liep vanaf de Dorpsstraat langs het Doormanplein, over de Schaatsbaan, een stukje Hoefslag en via de Talmaweg richting de Boerhaavelaan terug naar de Rehobôthschool .

Eenmaal terug op het schoolplein van de school stond de siroop en warme chocomelk al klaar, uiteraard was er ook iets te snoepen voor de kinderen. Na de prijsuitreiking voor het kindje met de mooiste verlichting en de winnaar van de speurtocht was de avond weer voorbij.

De Happyween activiteiten van afgelopen week werden gisteravond (Zaterdag 30 oktober 2021) afgesloten met een sport/spelavond voor kinderen in sporthal de Waterpoort.

Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


« | »