FOTO'S: Happyween lichtjesoptocht door Barendrecht

BARENDRECHT – Dit jaar wordt Happyween weer gevierd in Barendrecht. Van 23 t/m 30 oktober zijn er verschillende evenementen voor kinderen van de basisschool.

Alle kinderen die op de basisschool zitten zijn uitgenodigd om gezellig Happyween mee te vieren. En weet je wat ook goed nieuws is? Alle activiteiten zijn 100% gratis!

Programma

  • Zaterdagochtend 23 oktober tussen 10:00u – 12.00u zijn we aanwezig in winkelcentrum Carnisse Veste en tussen 13:30u – 15:00u zijn we aanwezig op de Middenbaan met een aantal vrolijke activiteiten
  • Woensdag 27 oktober is er een kidsmiddag van 15.30u – 17.00u op 3 verschillende locaties (Boerhaavelaan / Hof van Maxima / Vrijenburgschool, max 40 deelnemers per locatie)
  • Vrijdag 29 oktober is er een Lichtjestocht onder begeleiding van een brassband. We verzamelen om 18:45u op het schoolplein van de Rehoboth school
  • Zaterdag 30 oktober van 19:00u – 20:30u is er een feestelijke slotavond in Sporthal Waterport, ingang Haringwater

Waarom Happyween?

Happyween is ontstaan vanuit het verlangen om een feest vol gezelligheid te organiseren als alternatief voor griezelfeesten. Niet iedereen houdt tenslotte van griezelen en duisternis. Happyween organisatoren houden van het Licht en geloven in de God van de levenden. Die God is Liefde en in Hem is geen duisternis staat er in de bijbel. Die God is trouwens ook een God van feesten. En daarom organiseren christenen uit verschillende kerken in Barendrecht het feest Happyween. En of jij gelooft of niet: iedereen is welkom.

Wil je inhoudelijk meer weten over het programma of kinderen aanmelden? Ga dan naar happyween.nl. Nog vragen? Email dan naar info@[@] happyween.nl.

Belangrijk: i.v.m. corona is aanmelden voor de activiteiten verplicht. Ouders mogen helaas ook niet blijven bij de kidsmiddag of het slotfeest. Tot slot: Houd de website in de gaten of volg ons op Facebook of Instagram voor het laatste nieuws. Door weersomstandigheden of coronamaatregelen kunnen er wijzigingen komen in het programma.

« | »