Wijksportdag Carnisselande voor kinderen door EDC (Barendrecht)

BARENDRECHT – [Foto’s] Vandaag (Zaterdag 27 juli 2013) organiseerde betrokken buurtbewoners, verenigd in EDC (Every Day Church), een wijksportdag voor kinderen van 7 tot 12 jaar uit Carnisselande en Portland. Ondanks de fikse regenbuien in de ochtend kon de wijksportdag in de middag (vanaf 14:00 uur) doorgaan; even voor twee uur brak gelukkig de zon door. De verschillende activiteiten waren opgesteld op en rond het schoolplein van CBS de Vrijenburg aan de Vrijenburgaan.

Kinderen uit Carnisselande en Portland die niet op vakantie waren of niet op vakantie gaan konden vanmiddag (Zaterdag 27 juli 2013) genieten van spectaculaire activiteiten, zoals tobbedansen, wereldballen rollen, levend tafelvoetbal, reuze skiloop, pana boarding en een reuze sjoelbak van 10 meter. Organisator van het evenement, Alexander Visser, gaf om 14.00 uur het startsein voor een middag vol plezier en spektakel. Het ging vandaag (Zaterdag 27 juli 2013) niet om winnen, maar om met elkaar midden in de vakantie een verrassend groots spelelement te ervaren.

Ontmoeting en onderling contact waren belangrijke onderdelen van deze wijksportdag midden in de zomer. Na de opening om 14.00 uur zorgde de spelleiding ervoor dat ieder kind bij alle onderdelen aan de beurt kwam. Voor alle kinderen was er gratis drinken, fruit en aan het eind van de middag een presentje. De wijksportdag was rond 17.00 uur afgelopen.

Fotoalbums

« | »