Burgernet Winterplein van start op het gemeentehuisplein Barendrecht (2016)

BARENDRECHT – [Foto’s] Vanaf vandaag (Donderdag 21 januari 2016) is op een deel van het gemeentehuisplein het ‘Burgernet Winterpleinneergestreken in Barendrecht. Op het stuk plein direct voor het gemeentehuis ligt een schaatsbaan voor kinderen (kunsstof) en is er gratis chocolademelk voor bezoekers.

Update: Winterplein foto’s van vrijdag 22 januari

De activiteiten zijn de komende twee dagen nog te bezoeken op het gemeentehuisplein: vrijdag 22 januari van 12.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag 23 januari van 12.00 uur tot 18.00 uur. Morgen (Vrijdag 22 januari 2016) zal de wekelijkse markt ook gewoon weer op het gemeentehuisplein staan naast de activiteiten.

Winterplein

Kinderen kunnen zich ook uitleven op twee grote springkussens, waarvan één een winter-stormbaan. Ouders en andere bezoekers kunnen ondertussen hun warme choco opdrinken naast één van  de terrasverwarmers. Het promotieteam van Burgernet informeert u ondertussen desgewenst over hoe u zich kunt aanmelden voor Burgernet en hierbij helpt om vermissingen en misdaad op te lossen.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »