Kunstroute Barendrecht 2015

BARENDRECHT – [Foto’s] Dit weekend exposeerden kunstenaars tijdens de Kunstroute Barendrecht 2015 hun creaties op diverse locaties in Barendrecht. Vorige week was er voor de liefhebbers al een voorproefje op de kunstroute: Minifestival aan de Dijk.

De Kleine Duiker

Op het terrein van De Kleine Duiker vonden diverse exposities plaats door Ans van der Bruin, Jos Horsman, Arie van der Pijl, Sira Tamerius en Anita van der Zijde. Ook het Barendrechtse muziek duo Vincent van Ewijk en Lex Bezemer, ofwel Van Bezemwijk, traden op. Verspreid over Barendrecht werden nog vele andere exposities en optredens verzorgd.

De kinderen konden onder begeleiding. van een kunstenaar zelf aan de slag om een kunstwerk te schilderen. Zowel de optredens als het schilderen werden buiten gegeven, dit was mogelijk dankzij het heerlijke najaarszonnetje die voor een aangename temperatuur zorgde voor het publiek.
Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »