Zonovergoten Minifestival aan de Dijk 2015 (Noldijk, Barendrecht)

BARENDRECHT – [Foto’s + Video] Vanmiddag (Zaterdag 26 september 2015) werd aan de Noldijk de vierde editie van het Minifestival aan de Dijk gehouden. Het jaarlijkse festival in Barendrecht met theater, poëzie, film, (klein)kunst en muziek. Dit jaar was het thema: “Onderweg: een reis vol verrassingen

Minifestival

Tientallen bezoekers konden vanmiddag (Zaterdag 26 september 2015) onder een heerlijk najaarszonnetje afwisselend genieten van de optredens op het ‘mini podium aan de dijk’. Ieder half uur vertrok er een groep voor een rondleiding over het terrein bij de monumentale boerderij van Paul Casteleijn Hoveniers. Tijdens dit programma werd je in een uur tijd langs theater, muziek en poëzie geleid. Het minifestival trok over de gehele dag in totaal zo’n 1.000 bezoekers voor zowel de rondleiding als de optredens op het minipodium.

Bekijk hier het fotoverslag van het Minifestival aan de Dijk.

Video: Sfeerimpressie
Video: JordiFun, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)


Fotograaf: Jordi Menheer, BarendrechtNU

(Op alle foto's berust copyright. Foto's mogen zonder toestemming v.d. fotograaf niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)« | »