Jantine Kraak keert terug bij Renes/Binnenland

BARENDRECHT – De selectie van Renes/Binnenland is per direct versterkt met Jantine Kraak. Zij komt over van Rotterdam Basketball waar ze de eerste competitiehelft voor uitkwam. Buiten dit halve seizoen kwam Jantine Kraak altijd al uit voor Binnenland. Zij doorliep de jeugdopleiding bij de Barendrechtse vereniging en werd met het VU20-team tweemaal Nederlands Kampioen. Tot en met het seizoen 2011-2012 kwam ze uit voor de dames en was ze ook international.

Na het seizoen 2011-2012 hing ze de basketballschoenen aan de wilgen tot het begin van dit seizoen. In de eerste helft was de center van grote waarde voor de jeugdige formatie van Rotterdam Basketball en behoorde onder andere tot de topscoorders van de Vrouwen Basketball League.

De afgelopen dagen is achter de schermen hard gewerkt om de overstap van Jantine naar Renes/Binnenland voor de Final Four van morgenavond (Vrijdag 6 januari 2017) geregeld te krijgen en tegen Loon Lions zal ze voor het eerst weer in de blauwe kleuren van Renes/Binnenland te bewonderen zijn.

« | »