Vier keer goud voor Barendrechtse Karateclub

BARENDRECHT – Afgelopen zaterdag is de Barendrechtse karate vereniging Him Yong Gi met een aantal van haar leden afgereisd naar België. In Geldenaken werd het International Tang Soo Do Tournament gehouden met ruim 280 deelnemers uit onder andere Engeland, Denemarken, Amerika, Griekenland, België en Nederland.

Prijzen

Voor Him Yong Gi vielen de volgende deelnemers in de prijzen.

• In de categorie black belts behaalde Franklin Pemmelaar een gouden medaille voor sparren en een zilveren medaille voor breken.
  • Marieke Visser won in de rode band categorie een gouden medaille voor het onderdeel hyungs (loopvorm).
  • In de gele band klasse haalde Eduard Lucas een bronzen medaille met sparren.
  • Bij de kinderen was Aryun Balradj de held van de dag met maar liefst twee gouden medailles voor sparren en hyungs, ook Connor Pemmelaar won een zilveren medaille voor sparren.

De karateka’s zijn met een tevreden gevoel terug gekomen en bereiden zich nu voor op het volgende toernooi op 2 april in Hendrik Ido Ambacht.

Training

Bent u nieuwsgierig naar deze vechtkunst, kom dan eens kijken bij een training. Trainingen vinden plaats op maandag, woensdag en vrijdag van 18.00 tot 20.00 uur in sporthal de Riederpoort in Barendrecht. Of neem contact op met Marcel Spierings 06-53684777 , mspierings [@] sv.nl