Voetbaldag onder leiding van Hans Kraaij Jr. bij VV Smitshoek

BARENDRECHT – Afgelopen woensdag hebben bijna 300 kinderen meegedaan tijdens de ‘Fox Sports voetbaldag’ bij VV Smitshoek. De voetbaldag werd gewonnen door Moegtaar Wagid Hosain, speler van VV Smitshoek (Seizoen 2016/2017 bij F6, nu speler van JO9-3), met zijn ingezonden filmpje voor de “Mijn Moment” wedstrijd van Fox Sports.

Het hele team (voormalig F6) won hierdoor een Fox Sports tenue en ze werden uitgenodigd om een uitzending van de Eretribune “live” bij te wonen.

Voetbaldag

Om de maandprijs, een geheel verzorgd clinic onder leiding van Hans Kraaij jr. voor de hele vereniging te winnen, moesten er zoveel mogelijk worden gestemd via Facebook. Dit lukte waardoor er een voetbaldag voor de jeugdleden van VV Smitshoek werd georganiseerd: “Dat hield in de onze club een door Foxsports georganiseerde trainingsmiddag kreeg met professionele toptrainers. Woensdag 22 November was het zover: de Foxsports crew inclusief Hans Kraaij jr kwam lang om honderden kinderen een onvergetelijke voetbalmiddag te bezorgen. Bedankt Moegtaar! “, aldus VV Smitshoek.



Bekijk hier meer artikels uit de categorie Verenigingen


Video: Smitshoek, BarendrechtNU

(Op alle video's berust copyright. Video's mogen zonder toestemming v.d. maker niet worden gekopieerd of worden overgenomen.)



« | »